Het Klus&ServiceTeam bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ervaren begeleiders. Onze medewerkers zijn werkzaam op de dagbestedingsplekken Boerderijnummer15 te Nijhuizum en Sneek. De begeleiding wordt verzorgd door IederZijnWerk.

Dagbesteding

Het doel van dagbesteding is zingeving. Een aantal dagdelen per week werkzaamheden doen op een vaste plek geeft mensen een voldaan gevoel. Mensen voelen zich fitter, sterker en energieker. Het plezier in wat je doet, het feit dat de dagen en je activiteiten een doel hebben, dat je resultaat ziet van je handelen en dat iets je goed gelukt is, geeft in het algemeen een gevoel van zinvol bezig zijn. En niet te vergeten biedt dagbesteding mensen structuur in de week.

IederZijnWerk

IederZijnWerk begeleidt mensen bij het vinden en behouden van passend werk. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van mensen voor wie werk vinden en werk houden nét even ingewikkelder is dan gemiddeld.

IederZijnWerk is er van overtuigd dat er voor iedereen passend werk is, op welke manier dan ook. Voor mensen die niet in staat zijn om betaald werk te verrichten, zoeken wij samenwerking met organisaties en bedrijven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding geboden kan worden.